ofellia-kawa-coffees-kollaz

Τελικός προορισμός, ένα μοναδικό φλιτζάνι καφέ

Οι μοναδικοί τόποι παραγωγής καφέ, τα γευστικά γνωρίσματα κάθε ποικιλίας, αλλά και η κατάλληλη διεργασία τους συνθέτουν για εμάς τη βάση για μια ξεχωριστή υπόσχεση καφέ.

Με στόχο μια γεύση που ταξιδεύει, η Ofellia Coffees αναζητά σε κάθε της βήμα μοναδικά αποτελέσματα, γι’ αυτό και σύλλεγει από τις χώρες του καφέ αυστηρά τις πιο προσεγμένες ποικιλίες.

Mια ξεχωριστή υπόσχεση καφέ

Επιλέγοντας αυστηρά τις πρώτες ύλες θέλουμε καθημερινά να προσφέρουμε την πιο ποιοτική γευστική πρόταση. Στόχος μας να ταυτίσουμε το όνομα Ofellia με ένα μοναδικό πρότυπο ποιότητας καφέ. Με κάθε φλιτζάνι καφέ αναζητάμε να προσφέρουμε απολαυστική γεύση επενδύοντας στην προέλευση αλλά και τη διεργασία που αρμόζει σε κάθε ποικιλία.

ofellia coffees μονοποικιλιακοί καφέδες

KAWA

Βραζιλία

O καφές αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ιστορίας της Βραζιλίας. Το φυτό, αρχικά από την Αιθιοπία, για πρώτη φορά έφτασε στη Βραζιλία από Γάλλους αποίκους τον 18ο αιώνα.

 

Κόστα Ρίκα

Ο καφές εδραιώθηκε στην Κόστα Ρίκα από τις αρχές του 18ουαιώνα. Οι ποικιλίες Arabica αναπτύχθηκαν για πρώτη φορά στην Κεντρική κοιλάδα της Κόστα Ρίκα, όπου οι ιδανικές συνθήκες καλλιέργειας – συμπεριλαμβανομένου του εύφορου εδάφους της, του μεγάλου υψομέτρου και του ψυχρού κλίματος – συνέβαλαν στην επιτυχία της καλλιέργειας καφέ στην χώρα.

 

Αιθιοπία

Ο καφές Arabica ανέκαθεν ευδοκιμούσε στα άγρια δάση των νοτιοδυτικών υψιπέδων της περιοχής Kafa, από όπου λέγεται ότι προήλθε και η λατινική λέξη για τον καφέ (Kafa-Coffee). Οι γεύσεις του Αιθιοπικού καφέ ποικίλουν σημαντικά με κίτρο, ή περγαμόντο ακόμα και τροπικά φρούτα που μπορούν να ανιχνευτούν γευστικά ανάλογα με την επεξεργασία τους.

 

Κολομβία

Ο κολομβιανός καφές συχνά θεωρείται ως ένας από της υψηλότερης ποιότητας στον κόσμο. Η Κολομβία καλλιεργεί παραδοσιακά σπόρους αραβικής καταγωγής και η μοναδική γεωγραφική της θέση καθιστά την χώρα ιδανική για την παραγωγή υψηλής ποιότητας καφέ. Από τα τέλη της δεκαετίας του 1950 ο καφές της Κολομβίας κατάφερε να έρθει στην πρώτη γραμμή της διεθνούς προσοχής. Η Κολομβία υπήρξε κατά παραδοσιακά δέυτερη στην παγκόσμια παραγωγή καφέ, μετά την Βραζιλία.

Kawa Coffees

Η αναζήτηση των καλύτερων καφέδων,
για εμάς, δεν τελειώνει ποτέ.

Δίνουμε προτεραιότητα στη γεύση και όχι στο χρώμα.
Παραδίδουμε τον καφέ εντός συγκεκριμένων προθεσμιών
από το καβούρδισμα και φροντίζουμε να παρέχουμε μια
ειλικρινή εκτίμηση για τις αρωματικές & γευστικές δυνατότητες
του κάθε καφέ καιτα διαφορετικά προφίλ καβουρδίσματος.

UTOPIA COFFEES

Είμαστε δημιουργικοί και είμαστε παθιασμένοι με τον καφέ.

Χρειάζεται κανείς τίποτα άλλο, για να φτιάξει τον δικό του,υπέροχο καφέ;

SINGLE ORIGIN

Από τις Νοτιοαμερικάνικες φάρμες της Βραζιλίας και της Κολομβίας, εκείνες της Κόστα Ρίκα, του Ελ Σαλβαδόρ, της Γουατεμάλας, της Κεντρικής Αμερικής, μέχρι αυτές της Αιθιοπίας, της Κένυας, αλλά και τις πιο απομακρυσμένες,στην Ουγκάντα και το Κονγκό.

IPANEMA ESPRESSO

Από τα πρώτα μας βήματα, θελήσαμε να προσφέρουμε στο ελληνικό κοινό espresso εξαιρετικής ποιότητας. Αναζητούσαμε αυθεντικό, πιστοποιημένο καφέ, μέσα από μια αγορά χωρίς μεσάζοντες, κατευθείαν από τη φάρμα.

Βρισκόμαστε δίπλα
σε κάθε βήμα του επιχειρηματία

Βημα 1:

SERVICE

Εξοπλισμός

Η υποδομή κάνει
την διαφορά!

Βημα 2:

BARISTA ACADEMY

Εκπαίδευση

Κλείστρα ανά
χείρας, ξεκινάμε!

Βημα 3:

OFFICE

Παραγγελίες

Είμαστε εδώ για να
σας ακούμε!

Βημα 4:

LOGISTICS

Διακίνηση

Ασφαλώς και άμεσα,
στην πόρτα σας