ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αμέτρητα ταξίδια, αμέτρητες εμπειρίες,
ένα και μοναδικό πάθος…

Κάπως έτσι θα περιγράφαμε με δυο λόγια τη μέχρι σήμερα πορεία μίας ομάδας ανθρώπων που το 2004 πήρε τη μεγάλη απόφαση να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα και να ασχοληθεί επαγγελματικά με ό,τι απολαμβάνει περισσότερο στην καθημερινότητά της ·
ένα λαχταριστό φλιτζάνι ποιοτικού espresso.

Kawacom Hellas Lobby

…η ιδιαίτερη σχέση μας με τον καφέ…

Κινούμενοι τα τελευταία 40 χρόνια μεταξύ Ευρώπης, Αφρικής και Λατινικής Αμερικής και εμπλεκόμενοι σε όλα τα στάδια παραγωγής, εμπορίας και διάθεσης καφέ, είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά την εξέλιξη της αγοράς του καφέ και να αναπτύξουμε με το μαγευτικό αυτό προϊόν μία ιδιαίτερη σχέση, μία σχέση πάθους.

Kawacom Barista Training

…που γέννησε την Kawacom Hellas…

Στο πλαίσιο αυτό, το 2004 ξεκινώντας από την προσωπική μας αγάπη για τον espresso, αφοσιωθήκαμε στην ανάπτυξη μίας εταιρίας εμπορίας καφέ, που θα ικανοποιούσε ακόμη και τους πλέον απαιτητικούς επαγγελματίες. Έτσι γεννήθηκε η Kawacom Hellas, αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας του 100% Arabica Ipanema espresso στην Ελληνική αγορά.

Στενός συνεργάτης της βραζιλιάνικης Φάρμας Ipanema, μίας από τις μεγαλύτερες φάρμες καφέ παγκοσμίως, η Kawacom Hellas προσφέρει σήμερα μέσω του εκτεταμένου δικτύου συνεργατών της ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο προϊοντικών λύσεων καφεστίασης.

Kawacom Hellas Γραφείο

…και την έκανε να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο…

Ξεκινώντας από τον διεθνώς πιστοποιημένο 100% Arabica Ipanema Espresso, που αποτελεί την πρόταση της Φάρμας Ipanema για έναν πραγματικά εξαιρετικό καφέ με κρεμώδες, ισορροπημένο σώμα, χαμηλή οξύτητα, πλούσιο άρωμα και γλυκιά επίγευση πορτοκαλιού & μελιού, η οικογένεια της Kawacom Hellas σταδιακά μεγάλωσε, ενσωματώνοντας νέα αγαπημένα μέλη. Σήμερα, μετά από χρόνια επιτυχημένης δραστηριοποίησης στην ελληνική αγορά, η Kawacom Hellas αποτελεί έναν από τους πλέον αξιόπιστους συνεργάτες στον χώρο της καφεστίασης, εξυπηρετώντας περισσότερα από 1.500 ενεργά σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

Τα γραφεία της Kawacom Hellas

THE KAWACOM SYSTEM

Kawacom Logistics

Περισσότεροι από 800 κωδικοί, πλήθος παραγγελιών, καθημερινά, με ακτίνα διανομής σε όλη την Αττική και διακίνησης σε όλη την Ελλάδα, μέσω συνεργατών. Κι όμως τα καταφέρνουμε άψογα! Το μυστικό της επιτυχίας: ευελιξία, ταχύτητα, συνέπεια & οργάνωση. Με δύο λόγια: οι άνθρωποι μας· μια ομάδα που ξεχωρίζει!

Kawacom Office

Καθημερινά, οι συνεργάτες μας βρίσκονται στη διάθεσή σας για να διασφαλίζουν ότι το κατάστημά σας θα προμηθευτεί άμεσα όλους τους κωδικούς καφεστίασης που χρειάζεστε. Με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 210 9235002-4, μπορείτε να προμηθευτείτε εκτός από τον Ipanema espresso, πλήθος άλλων προϊόντων, όπως καφέ ελληνικό & φίλτρου, μονοποικιλιακούς, τσάι, σοκολάτα, σιρόπια γεύσεων, πουρέδες φρούτων, συνοδευτικά καφέ κ.α.

Η Kawacom Hellas βρίσκεται δίπλα σας σε κάθε επιχειρηματικό σας βήμα στον χώρο της καφεστίασης. Με αυστηρή προσήλωση στα πρότυπα ποιότητας Ipanema, τα  ολοκληρωμένα θεωρητικά και πρακτικά σεμινάρια καφεγνωσίας και προετοιμασίας προϊόντων καφέ που παραδίδονται από τους ειδικά εκπαιδευμένους συνεργάτες μας, αποτελούν την ισχυρότερη εγγύηση για τη μεταφορά της υψηλής τεχνογνωσίας της Φάρμας Ipanema και στη δική σας επιχείρηση.

Kawacom sevice

Η Kawacom Hellas διαθέτει ένα άρτια εξοπλισμένο τεχνικό τμήμα, στελεχωμένο από  έμπειρους τεχνικούς. Στο πλαίσιο της λειτουργίας του εν λόγω τμήματος, υλοποιείται:

  • εκτεταμένη συντήρηση του συνόλου του τεχνικού εξοπλισμού (επαγγελματικές μηχανές καφέ, επαγγελματικοί μύλοι άλεσης, επαγγελματικά φίλτρα νερού κ.α.)
  • άμεση αποκατάσταση βλαβών
  • συναρμολόγηση και ανάπτυξη ειδικών custom-made μηχανημάτων