Ο δικός μας καφές, όπως μας αρέσει!

Οι καφέδες Utopia – από την πρώτη ύλη έως την μεταφορά τους, το καβούρδισμα και την συσκευασία τους – έχουν επιλεχθεί πολύ προσεκτικά από εμάς με γνώμονα τις γευστικές επιθυμίες τόσο της Ελληνικής & Κυπριακής αγοράς αλλά και της γενικότερης παγκόσμιας τάσης καφέδων ανώτερης ποιότητας.

Είναι αποτέλεσμα συμφωνιών direct trade από επιλεγμένες φάρμες καφέ, κατευθείαν στις εγκαταστάσεις μας στην Αττική, χωρίς μεσάζοντες και άλλους συνεταιρισμούς.

Το καβούρδισμα όλων των καφέδων Utopia είναι medium roast (‘city+’). Η κάθε ποικιλία καβουρδίζεται μεμονωμένα και στην συνέχεια ακολουθεί επιλεκτική διαδικασία ανάμιξης. Τέλος, χρησιμοποιούμε μόνο σακούλες 1kg με ειδική βαλβίδα για degas.

Για τους καφέδες Utopia επιλέξαμε συγκεκριμένες ποικιλίες Arabica της Λατινικής Αμερικής και Αφρικής. Οι καφέδες από την Λατινική Αμερική είναι αποτέλεσμα επεξεργασίας natural και τους διαλέξαμε για να πάρουμε μια φρουτωδής γεύση με γλυκία οξύτητα.

Οι καφέδες από την κεντρική Αφρική είναι με washed και natural μέθοδο επεξεργασίας δίνοντας στους καφέδες μας την καλύτερη δυνατή καθαρή γεύση ξηρών καρπών και σοκολάτας.

Όλα τα παραπάνω καθιστούν τους καφέδες Utopia εύκολους στην διαχείριση με μεγάλη σταθερότητα στην γεύση.

Η επιλογή του ‘σωστού’ για εσάς καφέ Utopia έχει να κάνει καθαρά με το γευστικό σας προφίλ, το καταναλωτικό σας κοινό και την ‘τέχνη’ (γνώση-καθαριότητα-χρόνο) που θέλετε να αφιερώσετε στην παρασκευή των καφέδων.

KAWA

Utopia Coffees

utopia-arabica

Utopia 100% Arabica
Ένας ιδιαίτερα εκλεπτυσμένος καφές με γλυκιά επίγευση, έντονο άρωμα και πλούσια μεταξένια αίσθηση που αφήνει στον ουρανίσκο μια ισορροπημένη φρουτώδη γεύση.

utopia-espresso-9

Utopia 9
Ένα μοντέρνο χαρμάνι espresso, με απόλυτή ισορροπία έντασης και γλυκύτητας. Ισορροπημένα bitters σοκολάτας και πλούσιο σώμα τόσο σε ζεστά και κρύα ροφήματα καφέ.

utopia-espresso-strong

Utopia Strong
Τα λεπτά αρώματα της ποικιλίας Arabica και η δυνατή γεύση της Robusta προσφέρουν μια δυνατή και έντονη εμπειρία espresso, τόσο στο φλιτζάνι, όσο και στην επίγευση. Καφές με έντονα χαρακτηριστικά bitter και γεμάτο σώμα με επίγευση σοκολάτας και ξηρών καρπών.

utopia-espresso-crema

Utopia Crema
Ιδανικός καφές για μια έντονη και ιδιαίτερη γεμάτη εμπειρία espresso. Εύκολος στην χρήση με πλούσια κρέμα και έντονη διάρκεια στα ζεστά και κρύα ροφήματα.

Kawa Coffees

Η αναζήτηση των καλύτερων καφέδων,
για εμάς, δεν τελειώνει ποτέ.

Δίνουμε προτεραιότητα στη γεύση και όχι στο χρώμα.
Παραδίδουμε τον καφέ εντός συγκεκριμένων προθεσμιών
από το καβούρδισμα και φροντίζουμε να παρέχουμε μια
ειλικρινή εκτίμηση για τις αρωματικές & γευστικές δυνατότητες
του κάθε καφέ καιτα διαφορετικά προφίλ καβουρδίσματος.

SINGLE ORIGIN

Από τις Νοτιοαμερικάνικες φάρμες της Βραζιλίας και της Κολομβίας, εκείνες της Κόστα Ρίκα, του Ελ Σαλβαδόρ, της Γουατεμάλας, της Κεντρικής Αμερικής, μέχρι αυτές της Αιθιοπίας, της Κένυας, αλλά και τις πιο απομακρυσμένες,στην Ουγκάντα και το Κονγκό.

kawa-offelia-logo

OFELLIA COFFEES

Οι μοναδικοί τόποι παραγωγής καφέ, τα γευστικά γνωρίσματα κάθε ποικιλίας, αλλά και η κατάλληλη διεργασία τους συνθέτουν για εμάς τη βάση για μια ξεχωριστή υπόσχεση καφέ.

IPANEMA ESPRESSO

Από τα πρώτα μας βήματα, θελήσαμε να προσφέρουμε στο ελληνικό κοινό espresso εξαιρετικής ποιότητας. Αναζητούσαμε αυθεντικό, πιστοποιημένο καφέ, μέσα από μια αγορά χωρίς μεσάζοντες, κατευθείαν από τη φάρμα.

Βρισκόμαστε δίπλα
σε κάθε βήμα του επιχειρηματία

Βημα 1:

SERVICE

Εξοπλισμός

Η υποδομή κάνει
την διαφορά!

Βημα 2:

BARISTA ACADEMY

Εκπαίδευση

Κλείστρα ανά
χείρας, ξεκινάμε!

Βημα 3:

OFFICE

Παραγγελίες

Είμαστε εδώ για να
σας ακούμε!

Βημα 4:

LOGISTICS

Διακίνηση

Ασφαλώς και άμεσα,
στην πόρτα σας