Η αναζήτηση των καλύτερων καφέδων, για εμάς, δεν τελειώνει ποτέ.
Οι μακροχρόνιες σχέσεις μας με τους παραγωγούς, μας δίνουν το προνόμιο να προμηθευόμαστε φρέσκο καφέ βιώσιμης ανάπτυξης, απευθείας (και -συχνά- κατ’ αποκλειστικότητα) από συγκεκριμένες φάρμες.
Από τις Νοτιοαμερικανικές φάρμες της Ipanema (Βραζιλία) και της Κολομβίας, εκείνες της Κόστα Ρίκα, του Ελ Σαλβαδόρ και της Γουατεμάλα, της Κεντρικής Αμερικής, μέχρι αυτές της Αιθιοπίας, της Κένυα, αλλά και τις πιο απομακρυσμένες, στην Ουγκάντα και το Κονγκό.
Μόλις φέρουμε αυτούς τους καφέδες στην Ελλάδα, τους περνάμε από μια σειρά ενδελεχών τεστ, πριν το καβούρδισμα, την ξεκούραση και την ορθή διαχείρισή τους στο στενά παρακολουθούμενο μικροκλίμα των αποθηκών μας.
Έπειτα, πριν βγει η κάθε παρτίδα από τις αποθήκες μας, ελέγχεται εκ νέου, με αυστηρούς ελέγχους ποιότητας και πολλαπλές αξιολογήσεις cupping, συνδυάζοντας την τεχνογνωσία μας με την υψηλή τεχνολογία.
Δίνουμε προτεραιότητα στη γεύση και όχι στο χρώμα. Παραδίδουμε τον καφέ εντός συγκεκριμένων προθεσμιών από το καβούρδισμα και φροντίζουμε να παρέχουμε μια ειλικρινή εκτίμηση για τις αρωματικές & γευστικές δυνατότητες του κάθε καφέ και τα διαφορετικά προφίλ καβουρδίσματος.